För Foodservice

Den här sektionen vänder sig till dig som serverar te.

Har du en butik och vill sälja våra produkter, klicka här.

Vill du shoppa te som privatperson, titta i vår webshop.

Serverar du en god kopp te?

Sedan vi började år 2000 har vi fokuserat på dig som serverar te och är verksam inom t ex hotell-, konferens-, café- eller restaurangbranschen.

Efter såhär många år tror vi oss ha en bra kännedom om vad en tedrickande gäst vill ha. Vi på Tekompaniet vill gärna hjälpa dig att servera en riktigt god kopp te genom att sätta samman ett sortiment som fungerar för just dina gäster.

Såhär säger tre kunder

-"Ville bara tala om att våra gäster dagligen kommenterar våra fantastiska teer, de som kommer ifrån er. Känns riktigt roligt att erbjuda en produkt som är så uppskattad!"

Helena Ringhagen, Restaurangchef, Göteborg 

"Vi väljer Tekompaniets produkter för att de passar väl in på vår kravspecifikation på kvalitet och certifierad produktion. Att sortimentet finns enkelt åtkomligt hos vår huvudleverantör är också en viktig faktor och inte minst alla positiva omdömen från våra gäster gällande vårt teutbud."

Henrik Pehrson, fd produktionschef Chalmers Konferens och Restauranger, Göteborg

"Villa Brevik använder Tekompaniet för att de har ett miljö och människotänk som går i linje med Villa Breviks, de har ett brett och djupt sortiment av teer samt bra displaygrejer och tillbehör. De är trevliga och kunniga att prata med och har en vilja att hjälpa till och komma med tips.

Johan Heibert, fd Food & Beverage Manager Villa Brevik, Lidingö