Jobb

2018-01-03

Vi älskar te! Gör du?

Vi söker en EKONOMIASSISTENT

 

Tekompaniet har specialiserat sig på direktimport av kvalitetste och är det företag idag som har fokus på enbart te. Våra teer, t ex Dilmah och Four O’clock, finns på ett stort antal hotell- och konferensanläggningar men även många restauranger och caféer och säljs då främst via de stora Foodservicegrossisterna. Våra produkter säljs även i viss omfattning via dagligvarukedjorna. Omsättningen för 2018 är budgeterad till ca 30 miljoner kronor.

 

Efter 10 år går nu Erica vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny klippa som vill hålla ordning på vår bokföring och vårt kontor. Du måste tycka det är roligt att hjälpa till i alla tänkbara frågor både inom ekonomiområdet men även bistå i mycket på kontoret, för att du ska trivas här på det lilla företaget.

 

Dina huvuduppgifter blir löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra inkl betalningar av fakturor. Avstämningar av konton, momsredovisning och framtagande av vissa rapporter. Du blir även ansvarig för vårt kundregister samt får assistera våra fem säljare med uppdateringar, hålla koll på varuprovslager och allmänna kontorsinköp. Vår ekonomi- och inköpsansvarige Jessica blir din närmsta kollega och du kommer att bistå henne med inköpen från främst Asien. Du kommer även ha nära kontakt med vårt tredjepartslager då även order- och lageradministration ingår i dina arbetsuppgifter.

 

Eftersom du är den som kommer att hålla koll på kontoret behöver du vara flexibel och positiv till att rycka in där det behövs likväl som att vara strukturerad och noggrann. Vårt ekonomi- och CRM-system Pyramid blir ditt viktigaste arbetsredskap. Du kommer även att besvara inkommande samtal tillsammans med våra säljare för att ta emot orders, besvara frågor om te eller allmänt hjälpa våra kunder.

 

Vi söker dig som verkligen gillar ekonomi och administration och har flera års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Har du jobbat med systemet Pyramid så är det en stor fördel och att du tidigare har arbetat i ett mindre företag med en stor bredd av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror att rätt person för tjänsten har ett inre driv och ser till att alltid ge kunden det lilla extra. Vi ser gärna att du har intresse för mat och dryck eftersom det är kundernas vardag samt en allmän känsla för kvalité och premiumprodukter. Du skriver och talar svenska utmärkt samt behärskar engelska i tal och skrift. Du känner dig bekväm att arbeta i en tekniskt avancerad pc-miljö och har bra kunskap om Officepaketet, främst Excel.

 

Vi är 11 personer som sitter i fräscha lokaler i tornhuset i Nacka Strand. Vi behöver dig så fort som möjligt!

 

Vill du jobba som ekonomiassistent hos oss på Tekompaniet? Välkommen med din ansökan, som ska bestå av ett personligt brev samt ditt CV. Skicka det till jobb@tekompaniet.se.

 

Har du frågor så får du gärna maila dem till Jessica Graarud som är ekonomi- och inköpsansvarig, på jessica.graarud@tekompaniet.se

 

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under januari och februari och vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2018.