Om Four O'clock

Fair-Trade-internationella-loggan.jpg

EU_Organic_Logo_Colour_Version_54x36mm_IsoC.png

Dion-ouverture.jpg

Johanne Dion - grundare med dottern

Karine Pomerleau - VD

Det här är Four O'clock

Trans-Herbe grundades 1992 av Johanne Dion och hon är idag styrelseordförande eftersom dottern Karine Pomerleau tagit över ansvaret som VD.

Johanne är i grunden kemist med inriktning på mat och hon upptäckte tidigt att många produkter var fulla av kemikalier och inte tillförde något mervärde för miljön och vår hälsa. Johanne bestämde då att hon skulle fokusera på utveckling av just motsatsen - nämligen produkter utan kemikalier men miljövänliga. De skulle även ta hänsyn till alla dom som producerar och tillhandahåller råvorna. Denna grundfilosofi blev grunden till företaget Trans-Herbe.

Trans-Herbe importerar idag te, kryddor, örter m m för att i Quebec, Kanada, göra sina egna recept, blandningar och all paketering.

 

Vi på Tekompaniet kan med glädje konstatera att allt fler upptäcker och väljer ekologiskt- och Fairtradecertifierat kvalitetste från Four O'clock.

Ekologiskt & Fairtrade

Four O'clock är ekologiska och Fairtradecertifierade teer inspirerande av världens alla kulturer. Med äkta råvaror och exotiska kryddor och örter från olika delar av världen. Varje tepåse är individuellt förpackad i ett tätt kuvert. Påsarna är av oblekt material och i regel utan nitar. Teet är även Koshercertifierat.